קוצצים דק דק את כל המרכיבים , לאחר מכן מערבבים הכל ומוסיפים את השמן+מלח+חומץ לפי הצורך עד שמתקבלת תערובת סמיכה. הצ'ימיצ'ורי טעים יותר יום אחרי ויכול להחזיק עד חודש אם מאחסנים נכון ובקירור
רוטב צימיצורי
פטרוזילה- 3 חבילות
שום טרי-1 ראש
בצל-3 יח'
פלפל גמבה אדום-1 יח'
אופן ההכנה:
קוצצים דק דק את כל המרכיבים , לאחר מכן מערבבים הכל ומוסיפים את השמן+מלח+חומץ לפי הצורך עד שמתקבלת תערובת סמיכה. הצ'ימיצ'ורי טעים יותר יום אחרי ויכול להחזיק עד חודש אם מאחסנים נכון ובקירור