לבשל בסיר את הסוכר עד שיהפוך לקרמל, |להוסיף את האגס החתוך לקוביות ולבשל עד שמתרכך . לאחר מכן להוסיף את הציפורן, חומץ,יין וציר בקר או מים ולבשל עד שהרוטב מסמיך. אופן הכנת הפילה: למרוח שמן זית ולתבלן את הפילה עם מלח ופלפל ולצרוב מכל הצדדים במחבת. כשהפילה מוכן יש להניח בצלחת הגשה ולפזר מעליו את רוטב האגסים. בתיאבון
סטייק פילה ברוטב אגסים מתקתק
פילה-פרוסות לפי מס' הסועדים
חומץ- 2 כפיות
יין אדום- 1/2 כוס
סים-2 יח' קלופים חתוכים לקוביות
אופן ההכנה:
לבשל בסיר את הסוכר עד שיהפוך לקרמל, |להוסיף את האגס החתוך לקוביות ולבשל עד שמתרכך . לאחר מכן להוסיף את הציפורן, חומץ,יין וציר בקר או מים ולבשל עד שהרוטב מסמיך. אופן הכנת הפילה: למרוח שמן זית ולתבלן את הפילה עם מלח ופלפל ולצרוב מכל הצדדים במחבת. כשהפילה מוכן יש להניח בצלחת הגשה ולפזר מעליו את רוטב האגסים. בתיאבון