חצי פלפל חריף (לפי הטעם אם רוצים יותר חריף אז פלפל שלם)
אופן ההכנה:
לפרוס דק את פילה הבקר כנגד כיוון הסיבים. משטחים על צלחת להגשה, מצפים בשמן זית. קוצצים דק פטרוזיליה , פלפל חריף. לסחוט מעל עגבניה ושום ומפזרים מעל. לאחר מכן מפזרים מעל את החומץ בלסמי, מלח גס ופלפל ומגישים קר. ניתן לאכול עם צנימים או קרקרים.
קרפצ'יו פילה בקר מיוחד
פילה בקר נא-100 גרם
פטרוזילה- 5 גבעולים
שום- 3 שיני שום
חצי פלפל חריף (לפי הטעם אם רוצים יותר חריף אז פלפל שלם)
אופן ההכנה:
לפרוס דק את פילה הבקר כנגד כיוון הסיבים. משטחים על צלחת להגשה, מצפים בשמן זית. קוצצים דק פטרוזיליה , פלפל חריף. לסחוט מעל עגבניה ושום ומפזרים מעל. לאחר מכן מפזרים מעל את החומץ בלסמי, מלח גס ופלפל ומגישים קר. ניתן לאכול עם צנימים או קרקרים.