תפריט בשרים אסאדו דורון

  • אסאדו עגל

    אסאדו עגל הנצלה צלייה איטית על ידי מדורה במשך 6-8 שעות ומקבל את הארומה והטעמים המופקים מהעצים , מבחירת נתח בשר עגל צעיר וניסיונו העשיר של גרילמן מקצועי שזהו סוד האסאדו.

  • חזה עגל (ברוסט)

    חזה עגל הינו חלק טעים במיוחד, יש אפשרות עם נתח זה להפוך כגימיק במהלך האירוע ולהסתובב בין השולחנות ולפרוס את הבשר על השולחן כקינוח. צלעות טלה (ספריבס). נצלה צלייה איטית על גריל פחמים במשך שעתיים ומקבל טעם עשיר במיוחד, לאחר מכן נפרס צלע-צלע לעיני קהל.

  • טלה ללא עצם

    הינו נתח הבית של אסאדו דורון , בעל טעם מיוחד ביותר.

  • סטייק אנטריקוט

    נתחי האנטריקוט משובחים וטריים נבחרים אצל הקצב בקפידה. יש אפשרות להכינם כגושים או כסטייקים.

  • סטייק פרגית

    פרגית במרינדת לימון בעלת מרקם עשיר בתערובת תבלינים ייחודית.

  • צ'וריסוס

    צ'וריסוס הינה נקניקייה דרום אמריקאית ממולאת בשילוב בשר עגל וכבש איכותי.

  • קבב טלה

    קציצת בשר טלה הנטחנת מחלקים משובחים ומטובלת בתערובת עשבי תיבול טריים.

  • פינוקי פילה

    תוספת של מדליוני פילה כפינוקים לאירוע (בתוספת מחיר).