סטייק פילה
ברוטב אגסים מתקתק
- פילה-פרוסות לפי מס' הסועדים
- חומץ- 2 כפיות
- יין אדום- 1/2 כוס
- סים-2 יח' קלופים חתוכים לקוביות
אופן ההכנה:
לבשל בסיר את הסוכר עד שיהפוך לקרמל,
|להוסיף את האגס החתוך לקוביות ולבשל עד שמתרכך .
לאחר מכן להוסיף את הציפורן, חומץ,יין וציר בקר או מים ולבשל עד שהרוטב מסמיך.
אופן הכנת הפילה:
למרוח שמן זית ולתבלן את הפילה עם מלח ופלפל ולצרוב מכל הצדדים במחבת.
כשהפילה מוכן יש להניח בצלחת הגשה ולפזר מעליו את רוטב האגסים.
בתיאבון