צלעות ספריבס טלה ברוטב מתוק (5 סועדים)

דירוג משתמשים: 5 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar active
 

צלעות ספריבס טלה
ברוטב מתוק (5 סועדים)

  • צלעות ספריבס שלמות (2 פלטות ) 18
  • דבש - חצי כוס
  • סילאן - חצי כוס
  • סויה - רבע כוס

אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי ההשרייה בתבנית גדולה ולהכניס את הצלעות להשרייה למשך שעה לפחות.
לחמם תנור על 180 ולהכניס את הצלעות בלבד למשך חצי שעה כל צד.
לאחר שעה פורסים את צלעות הספריבס ומכניסים אחד אחד לתערובת ההשרייה, מטבילים מכל הצדדים.
להכניס עם הרוטב לתנור למשך 40 דק כך שלאחר 20 דק יש להפוך מידי פעם את הצלעות להשחמה.
הבשר מוכן כאשר מושחם מכל הצדדים.
בתיאבון